FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Vi hjälper våra kunder att göra sin idé till verklighet. Vi fotograferar företagsporträtt, mode och olika typer av produktfoton i våran fullt utrustade studio i Uppsala, eller hos ert företag beroende på era önskemål. 

 

Vi retuscherar alla bilder och levererar dem redo för både webb och för print i högsta möjliga kvalité. 

 

FÖRETAGSPORTRÄTT

Personalfotografering i Uppsala

Vill ni göra ert företag mer synligt och ge ett starkt intryck i företagets profil med representativa porträtt eller via vår visualisering? Då är det oss ni borde välja!

Vi är experter på porträtt och jobbar gärna med både små och stora företag. Med oss får ni genomtänkta, tidlösa, redigerade och retuscherade bilder anpassade för webb eller tryck. Vår fokus ligger på kvalité, leverans och nöjda kunder.  Våra produkter är alltid anpassningsbara till din verksamhet och dina önskemål.

Behöver ni matcha bilder för ny personal med de som redan finns i eras verksamhet så hjälper vi er med det också

 

Det finns alltid möjlighet att välja porträttstill som ni tycker passar bäst just för eras verksamhet. Vi fotar både "headshot", halv eller fullkropp; inne i vår Fotoateljé i Uppsala samt utomhus i unika miljöer som t.ex. din arbetsplats; självklart fotograferar vi svart och vitt, klassiska ljusa porträtt med mjuka skuggar samt mer kreativa där finns lite mer spänning i bilden.

 

Personalfotografering/modefotografering sker antingen i vår egen fotostudio i Uppsala eller i unika miljöer  både inom och utomhus hos er eller på valfri plats. Vi levererar alltid i tid och på ett smidigt sätt som ska passa er.

PRODUKTFOTOGRAFERING

Produktfotografering i Uppsala

När det gäller fotografering av produkter handlar det om att skapa en miljö som får produkten att sticka ut och som lyfter upp dess attraktion. Vi berättar en historia med din produkt genom en bild.

Vi fotograferar små som stora produkter antingen i vår studio eller i andra  miljöer inom- eller utomhus.

 

Berätta för oss om din produkt så bygger vi en idé runt om den och er. Konsultation är alltid gratis hos oss. Boka tid redan idag så träffas vi och bollar med idéer och förslag!

FLYGFOTO

Vi fotograferar och filmar från luft med upp till 4K upplösning. Självklart har vi drönarekort.

Kontakta gärna oss för mer information

FASTIGHETSFOTOGRAFERING & INTERIER

Behöver ni foto på eras fastighet/verksamhet skulle vi gärna hjälpa er. Kontakta oss för fri konsultation.

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering