FOTOPRODUKTER

Oavsett vilket typ av fotografering man väljer (Porträtt, Bröllop, Nyfödda, Barn & Familjeporträtt) går det att beställa exklusiva fotoprodukter. Här är några exempel på hur fotoprodukterna ser ut, så att du kan hitta det optimala formatet för just dig.

Fotoalbum

Bevara dina minnen på bästa vis

En av våra fotoprodukter är Fotoalbum. Fyll din exklusiva bok med livsminnen som aldrig kommer att glömmas. Snygg och unik design handkraftas och skrives ut på fotopapper av hög kvalite.

Vi hjälper dig att uppfylla dina önskemål genom att planera hur just ditt fotoalbum kommer att se ut.

Fotoalbum 2.jpg

Foliobox

3-i-1

Foliobox är en kollektion av de bästa bilder utskrivna på högkvalitativa fotopapper och inramad med passepartout som levereras i en stilren foliobox. Det bästa med foliobox är att man kan behålla en del av bilderna i den handgjorda lådan och hänga de andra på vägen som konst. Det är både roligt och praktiskt att rotera bilderna varje säsong eller år.

Foliobox 1.jfif
Förstoringar.jpg

Förstoring

En unik dekoration för dit hem

Förstoring/framkallning  är egentligen utskrift av foto på olika material som papper, aluminium dibond, canvas, foto med acryl. Förstoring kan komma med eller utan ram beroende på vad den ska skrivas ut på. Vi bjuder på ett brett sortiment av fotoprodukter från de bästa leverantörerna.

Frames 1.jpg

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering