OM OSS

28.04.20 Studio-679 LR.jpg

Hej!

Vi är Yura och Lena - ett par från Uppsala som fångar autentiska moment.

 

Vår huvuduppgift är att skapa en stund för dig, med din själsfrände, familj eller med dig själv, där du kommer att glömma att du är på en fotografering och kommer att skratta inte för att vi bad dig, men för att du ville. 

 

Fotografering är vår passion och liv. Vi fotograferar när vi jobbar och när vi är lediga eftersom vi njuter av vad vi gör. Att vara bakom kameran och se alla känslor som kommer vara kvar i bilden för alltid - är vårt bästa pris. 

 

Vi och våra kameror är redo att träffa dig för en speciell stund där du kan uttrycka kärlek till dig själv och dina nära och kära, eller kanske kärlek till musiken och till det du gör i livet. Vi kan vara bakom scenen och vara säkra att alla momenten “sparas”. 

 

Precis som ni, tycker vi om många olika saker. Till exempel älskar vi att resa, trots det gör vi inte det så mycket under sista året på grund av pandemi situationen. 

Vi fiskar, vi vandrar, vi dansar, vi älskar att gå på bio. Att laga mat och våga prova att upptäcka nya kryddor och matingredienser -  det är våra största hobbyn. 

 

Vi tror på utbildning och slutar aldrig lära oss nya saker. En av de senaste utbildningarna vi fick är nyföddfotografering (ljuset, posering, retouching osv).

 

Hör av dig om du har frågor eller ideer! Vi är alltid öppna för samarbete och först av allt för en kopp kaffe tillsammans :-) 

 

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering