Det är oss -
Chaiko & Markstedt Photography

 
28.04.20 Studio-679 LR.jpg

Hej!

Vi är Yura och Lena - ett par från Uppsala som fångar autentiska moment.

 

Vår huvuduppgift är att skapa en stund för dig, med din själsfrände, familj eller med dig själv, där du kommer att glömma att du är på en fotografering och kommer att skratta inte för att vi bad dig, men för att du ville. 

 

Fotografering är vår passion och liv. Vi fotograferar när vi jobbar och när vi är lediga eftersom vi njuter av vad vi gör. Att vara bakom kameran och se alla känslor som kommer vara kvar i bilden för alltid - är vårt bästa pris. 

 

Vi och våra kameror är redo att träffa dig för en speciell stund där du kan uttrycka kärlek till dig själv och dina nära och kära, eller kanske kärlek till musiken och till det du gör i livet. Vi kan vara bakom scenen och vara säkra att alla momenten “sparas”. 

 

Precis som ni, tycker vi om många olika saker. Till exempel älskar vi att resa, trots det gör vi inte det så mycket under sista året på grund av pandemi situationen. 

Vi fiskar, vi vandrar, vi dansar, vi älskar att gå på bio. Att laga mat och våga prova att upptäcka nya kryddor och matingredienser -  det är våra största hobbyn. 

 

Vi tror på utbildning och slutar aldrig lära oss nya saker. En av de senaste utbildningarna vi fick är nyföddfotografering (ljuset, posering, retouching osv).

 

Hör av dig om du har frågor eller ideer! Vi är alltid öppna för samarbete och först av allt för en kopp kaffe tillsammans :-) 

Varför ska du anlita just Chaiko & Markstedt Photography som din fotograf ?

 

Vi sköter hela processen

En av sakerna som gör våra bilder speciella är att vi inte "outsoursar" våra bilder för redigering och/eller retuschering utan vi alltid gör dem själva. Det i sin tur hjälper oss att ha koll på detaljer och ge era bilder en personlig approach. Vi är de enda som tar, redigerar och levererar bilder till våra kunder. 

Fotografering är inte bara vårt yrke det är vår livsstil och passion. Anlita duktiga och skickliga fotografer, anlita oss! Välkomna till din personliga fotograf!

Vi finns också på sociala medier som Instagram och Facebook där du kan kika på vår senaste jobb och aktiviteter.

Vårt mål som fotograf är 100% nöjda kunder
 

Vi träffas alltid innan er kommande event för att gå genom presentation dän ni få lära känna oss, ställa frågor och kanske bli mer bekväma och avslappnande med oss. Efter går vi genom önskemål och lite mer detaljer kring det. Det finns alltid en del med förslag från oss och vi mer än gärna ta emot era.
Genom erfarenhet har vi skaffat en del med tips och tricks för att uppnå önskemålet samt att det gå utan stress och bli rolig och oförglömlig istället, vi delar gärna de med er.

2 duktiga fotografer är alltid bättre än 1

Vi är alltid 2 som är med på event med en och samma pris för fotografering.

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering