• chaikomarkstedt

Så här går det till att boka och ha oss som bröllopsfotograf
Skicka in en intresseförfrågan

Fyll i formuläret via vår websida eller ring oss direkt och berätta lite kort om ert bröllop, önskemål med fotografering, datum, plats. Efter kan vi föreslå fotografering alternativ/paket som skulle passa just er.

Boka oss

Vi själva rekommendera att vi ses innan ni bokar oss som er bröllopsfotografer men om ni är nöjda och känner att vi passar varandra bra från start så kan vi flytta möte efter bokningen. Vi ta en förskottsbetalning på 1500,00 kr som senare subtraheras från ert paket. Det går bra att avboka fotografering minst 1 månad innan bröllopet.

Boka en träff/möte med oss och välj ett fotograferingspaket

När bröllop börjar närma sig boka vi in er för ett möte i vår fotostudio i Uppsala eller kanske nere i stan där vi kan vidare prata om detaljer av ert bröllop och planering av fotografering. I andra ord skaffar vi en plan och schema som kommer vara till stor hjälp att klara allt och inte bli stressad.

Ni kommer också se och känna på de fina handkraftade fotoprodukter som finns i vårat utbud. Ni kan kika på de redan nu mer info om våra fotoprodukter finns här (LÄNK TILL FOTOPRODUKTER)

Leverans av bilder och fotoprodukter

Alla godkända bilder redigeras noggrant av oss själva. Det brukar ta 2–4 veckor för att skicka en länk till ett fotogalleri där ni kan ladda ner alla bilder samt markera er favoriter. De bilder som är utvalda med stjärnor (favoriter) kommer tryckas för foliobox, fotoalbum eller förstoring på olika material. Om ni inte valt någon fotoprodukt hos oss kan ni skippa favoritmarkering.

Efter ni har fått bilder se till att ni spara de på fler säkra ställen i fall något oförutsägbart händer.

3 visningar0 kommentarer