• chaikomarkstedt

Tips och råd till brudparet inför bröllopsfotografering

Glöm inte att planera tid för fotografering under bröllopen

Bokning av bröllopsfotograf
Reservera tid för bröllopsfotografering i din schema

· Kan vara lätt att planera full dag eller två och glömma bort att fotografering ska ha tid också. Kom ihåg att fotografen ska ha tid i er planerings schema. Prata gärna med er bröllopsfotograf innan ni har allt schema spikat. Det finns mycket att ta hänsyn till så att få magiska bilder


· Försök att hålla tidslinje genom att hålla fast till planerade scheman

Med pirrande mage, känslan att vara nervös och alla de gäster som vill få ta på er och gratulera kan vara lätt att missa det man planerad. Kan vara hjälpsam om du har en person som hjälper dig att följa scheman. Det blir betydligt mindre tankar på ditt huvud hur allt ska gå enligt planerad.


· Försök att ha roligt under fotograferingen

Visst blir man stel framför kameran i de flesta fall? Det blir nog inte bättre när man bli bett kolla in i den. Bröllops fotografering är inte passfoto och därför ska vara inte spänt heller jobbigt utan rolig och avslappnad. Släpp blicken från kameran, var aktiv med din partner och då händer magi.


· Ta bilder under hela bröllop-skapa berättelse för många år framåt

Många vill helst ha bilder från vigsel och nedprioriterar förberedelser, förlovningsbilderna och efterfest men det är ju då händer en del som är värdefull att finnas. Dessutom får ni mycket bättre berättelse med bilder som blir helt. Det är alltid lättare att skippa än att göra men, som sagt, det är går inte att baka tiden och ta fler bilder.

0 visningar0 kommentarer