Studio Session 25.04.20-424-2.jpg

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Vi hjälper våra kunder att göra sin idé till verklighet. Vi fotograferar företagsporträtt, mode och olika typer av produktfoton i våran fullt utrustade studio i Uppsala, eller hos ert företag beroende på era önskemål. 

 

Vi retuscherar alla bilder och levererar dem redo för både webb och för print i högsta möjliga kvalité. 

FÖRETAGSPORTRÄTT

Vill ni göra ert företag mer synligt och ge ett starkt intryck i företagets profil med representativa porträtt eller via vår visualisering? Då är det oss ni borde välja!

Vi är experter på porträtt och jobbar gärna med både små och stora företag. Med oss får ni genomtänkta, tidlösa, redigerade och retuscherade bilder anpassade för webb eller tryck. Vår fokus ligger på kvalité, leverans och nöjda kunder.  Våra produkter är alltid anpassningsbara till din verksamhet och dina önskemål. 

 

Personalfotografering/modefotografering sker antingen i vår egen fotostudio i Uppsala eller i unika miljöer  både inom och utomhus hos er eller på valfri plats. Vi levererar alltid i tid och på ett smidigt sätt som ska passa er. 

Vi producerar dessutom luftfoto och 4K video.

Template-for-10-photos-3.jpg

PRODUKTFOTOGRAFERING

När det gäller fotografering av produkter handlar det om att skapa en miljö som får produkten att sticka ut och som lyfter upp dess attraktion. Vi berättar en historia med din produkt genom en bild.

Vi fotograferar små som stora produkter antingen i vår studio eller i andra  miljöer inom- eller utomhus.

 

Berätta för oss om din produkt så bygger vi en idé runt om den och er. Konsultation är alltid gratis hos oss. Boka tid redan idag så träffas vi och bollar med idéer och förslag!

Products-and-still-life-WEB.jpg

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering