top of page
Stella Stripe  Wix.jpg

Barnfotografering

ALLT IFRÅN NYFÖDD TILL STÖRRE BARN

Vi fotograferar barn i alla åldrar - från nyfödda till tonåringar.  Vi brukar erbjuda fotografering inomhus i vår studio i Uppsala eller utomhus på någon vacker plats i vårt eller ert närområde. Kanske en plats som är ert alldeles egna smultronställe.
​​​​​​​
Tillsammans skapar vi minnen för livet.

När det gäller barnfotografering av små barn, tänk på att boka en tid där barnen är pigga. Om ditt barn blivit sjuk eller inte alls är på humör, så ringer du oss så bokar vi om tiden. Vi rekommenderar att försöka ha kläder i neutrala, jordnära färger. Tänk att det är bättre att ta med fräscha/nya kläder än ingångna.  Det finns möjlighet till ombyte, så ta gärna med fler par byxor, tröjor och klänningar så bestämmer vi tillsammans vilka av de kommer att passa perfekt för fotograferingen. 

 

När det gäller fotografering av tonåringar så bollar vi först idéer med de och ber de om inspiration. 

Vi alla har varit i deras ålder med,  så vi vet precis hur det känns när det gäller humörsvängningar och osäkerhet. 

Varje tonåring har en unik stil och det är fantastiskt! Alla är olika och det är som vackrast i varje individuell  fotografering. Att förstå och respektera tonåringens kreativa smak ger oss en bättre uppfattning om exakt vilka typer av foton de skulle vara nöjda med.

bottom of page