top of page
Brudpar går upp trappan i stadshuset för vigsel ceremoni.jpg

BRÖLLOP STOCKHOLMS STADSHUS

Välkomna! Är ni på jakt efter en bröllopsfotograf som alltid lyckas överraska, även de som är svåra att imponera på? Då har ni kommit helt rätt. Vi är Lena och Yura, och tillsammans utgör vi Chaiko Markstedt Photography. Mäktiga, fantastiska och romantiska bilder är vår specialitet, och vi strävar alltid efter att fånga det allra vackraste i varje ögonblick.

SENASTE BILDERNA

14 800 SEK

PAKET & PRISER

Betydelsen av bröllopsbilder är oskattbar. Genom att skapa minnen, även vid korta och små bröllop, kan en skicklig bröllopsfotograf hjälpa er att föreviga något extraordinärt och minnesvärt som ni kommer att bära med er för evigt. Dessa bilder fångar inte bara de speciella ögonblicken av glädje som ni delar med era nära och kära, utan bidrar också till er familjehistoria och släktskapets stolthet.

01

Porträttfotografering före eller efter vigseln, inklusive gruppbilder och familjefotograferingar samt täckning av själva vigseln. Ni får 50  av de bästa utvalda och redigerade bilderna för leverans. Vi garanterar att bilderna är redo för leverans inom 1-2 veckor.

7 900 SEK

Vigsel 60 min

02

Med en extra halvtimme har vi möjlighet att skapa något ännu mer exklusivt i lugn och ro. Vår tjänst omfattar porträttfotografering före eller efter vigseln, inklusive gruppbilder och familjefotograferingar samt täckning av själva vigseln, totalt 1,5 timme. Ni får mellan 90-100 av de bästa utvalda och redigerade bilderna som leverans. Vi garanterar att bilderna är redo för leverans inom 1-2 veckor.

11 900 SEK

Vigsel 90 min

03

Förutom de 90 minuters fotograferingarna inkluderas även en valfri fotoprodukt: Fine-Art förstoring, folio-box, fotoalbum eller fotobok, för att ytterligare förhöja era minnen på ett vackert och personligt sätt. Kolla våra fina fotoprodukter här

Deluxe

LADDA NED VÅR BRÖLLOPS CHECKLISTA

En bröllop checklista är din bästa vän när det gäller att planera det perfekta bröllopet! Den hjälper dig att organisera dina uppgifter, minskar stressen och säkerställer att inget viktigt glöms bort. Genom att bocka av varje punkt kan du enkelt hålla koll på budgeten och njuta av planeringsprocessen. Det är enkelt att följa checklistan genom att bocka av punkterna allt eftersom du går. Med en bröllopschecklista blir planeringen av ditt drömbröllop både enklare och roligare!

Lena & Yura dina bröllopsfotografer
Bröllopsfotografer Yura & Lena_edited_ed

OM OSS

Kort om oss

Vi är bröllopsfotografer som älskar att fånga kärlekens magi, särskilt på platser som Stockholms Stadshus. Att få vara en del av era minnen på en av stadens mest magnifika platser är något alldeles speciellt för oss. Med vår passion för att skapa minnesvärda ögonblick med starkt visuellt uttryck, ser vårt team av två fotografer till att inget ögonblick går obemärkt förbi. Vi har haft förmånen att dokumentera flera unika bröllopsevenemang och vi finner skönhet i varje liten detalj. Vi älskar också att resa och låta oss inspireras av nya platser och miljöer. Så oavsett var ert bröllop äger rum är vi redo att föreviga det. Kontakta oss för att lära er mer om våra fotopaket och hur vi kan skapa magi tillsammans.

HUR MYCKET HINNER VI?

Capturing Moments

Vigseln i Stockholms Stadshus brukar inte ta längre än 3 minuter, med maximalt 5 minuter. Därför föreslår vi att träffa brudparet minst 50 minuter innan själva vigseln. Av dessa 50 minuter kan vi avsätta 15 minuter för att samla alla, gå in, lämna kläder i garderoben och vänta på sin tur. Som idealisk tid skulle vi som fotografer vilja ha 45 minuter med vårt brudpar för bröllopsfotografering i lugn och ro.Om det finns ytterligare tid till övers kan vi ta några gruppbilder med familj och vänner, så att ni kan fortsätta och fira direkt efter vigseln.

01

PORTRÄTT & LITE TILL

Stockholms stadshus är otroligt vacker och har massvis med vackra fotoplatser. Vi brukar räkna med att porträttfotograferingen tar ca 45 minuter så att vi i lugn och ro och strosa runt på de olika platserna.

Oftast är det mycket folk i rörelse då det är ett av Stockholms mest populära turistmål, men med rätt vinklar (och platser) kommer vi skapa bilder som känns häftiga, privata och speciella.

03

FAMILJ & GRUPPBILDER


Efter vigseln i Stockholms Stadshus finns möjlighet att ta gruppfoton med familj och vänner. Det är en perfekt tidpunkt att fånga ögonblicket och bevara minnena från den speciella dagen innan ni fortsätter att fira er kärlek.

02

VIGSEL

På lördagar sker vigslar i Stadshusets Ovala rum mellan kl. 11.00 och 19.00. Under en fullbokad lördag vigs cirka 60 par, med varje vigsel som tar bara några minuter. Som vid alla civila vigslar kan ni välja mellan en kort eller en lång version, men egna löften kan inte väljas.
Vi fotograferar er på vägg till den Ovala rummet, under vigsel samt när ni lämnar.

04

SKÄDDARSYDD

Ni får välja själva när ni tycker det passar bäst att bli porträttfotograferade, antingen före eller efter vigseln. Det finns alltid möjlighet att avsätta lite extra tid för er som par för att smyga iväg och skapa något extra speciellt

VAD SÄGER VÅRA PAR

We are passionate about our work and believe that it shines through in our photographs. Don't just take our word for it, read what our satisfied clients have to say about us below.

Emma & Mikael

"Att välja er som våra bröllopsfotografer var nog det bästa beslutet vi tog inför vår stora dag. Tack för otroligt fina bilder och för att ni var med oss under vår speciella dag!"

Johanna & Erik

Stort, Stort Tack! Bilderna är helt fantastiska... ni är riktiga mästare på ert hantverk!"

Sara & Johnatan

"Hands down to you guys. Besides the fact that your professionalism and confidence made our day easier, you also captured truly amazing photos. Thank you so much!!"

Kontakta

Har du fråga eller vill bara prata med oss är alltid välkommen att kontakta oss på sätt som passar dig bäst

072-28-92-029

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack!

ÖGONBLICK FRÅN ER STORA DAG

FOLLOW US

bottom of page