top of page
Gravidfotografering hos oss
Fotoaccessoarer för gravidfotografering
Treåriga dotter kysser gravid mammas mage under fotografering

Gravidfotografering

GRAVIDFOTOGRAFERING

Varje gravid kvinna skulle vilja ha den perfekta gravidfotograferingen. Att
fotografera dig och din växande mage, ett nytt utvecklande liv är spännande och ett måste. Med
många praktiska kommande frågor, så kanske gravidfotograferingen är det sista du tänker på? Vi
kan lova att du och din familj kommer att uppskatta de magiska bilder när barnen föddes, det
vet vi från vår erfarenhet.
Graviditeten är en gåva, som ska firas, tillgodoses, tas extra hand om och fotograferas.

 

Vad är en gravidfotografering?

En gravidfotografering är en fotografering som görs under graviditeten för en snart blivande mamma. Vi förhärligar enheten mellan mamma och barn genom fotograferingen.

Vi  rekommenderar att boka en fotografering runt början av din tredje trimester , då din mage börjar bli riktigt rund och fin.

 

Tips för en perfekt fotografering av graviditet:

Vad gör en gravidfotografering perfekt? Ditt mående, en bra fotograf, lite planering innan fotograferingen och bra belysning. Att vara dig själv, känna dig glad och låta dig fyllas med lycka är hemligheterna för en perfekt fotografering. Vi kommer fånga magin och de viktigaste känslorna i livet. Vi är öppna för nya idéer och därför kan tipsa att hitta inspiration på Pinterest för att förstå vilka av bilderna du skulle vilja ha (vilken stil, färger osv).

När du ska planera din gravidfotografering:

Vi skulle vilja rekommendera till dig att planera fotograferingen i slutet av din 7:e eller under den 8:e graviditetsmånaden. Under tredje trimestern kommer din mage att vara precis i rätt storlek. Vid den tidpunkten blir den stor och vacker, men inte så stor att det är svårt för dig att röra dig och byta position.

Vänta bara inte till sista minuten för att schemalägga din fotografering! Planera i förväg med oss och sätt igång i din kalender i god tid.

 

Rekvisita

Bakgrunden är ett personligt val; en gravidfotografering innebär vanligtvis att vara inomhus i studio eller utomhus i naturen beror på vädret, önskemål och planeringen. I vår studio har vi många olika vackra bakgrunder samt har du en bit vacker skog nära dig

eller något annat otroligt naturskönt område som skulle göra den perfekta bakgrunden, så kommer vi gärna med vår utrustning och fotograferar dig.

Om du föredrar att använda rekvisita i vår studio eller hemma hos dig, så kommer vi vara glada att berätta mer om vilka klänningar, vilka färger skulle passa till din gravidfotografering.

 

Garderoben:

Du är jättevälkommen att ta med dina favorit mammaklänningar, och andra kläder. Vi har ett stort utbud av tyger i olika färger och accessoarer. Det finns till exempel mjuka siden som är prefekt för att flöda. Delikat vit chiffong som främst används i fotograferingsporträtten eller den vita, mjuka bomullen som är bra på att visa upp magen eller franska spetsen som gör ditt graviditetsporträtt så elegant och mjukt.

bottom of page
Trustpilot