top of page
Gravidfotografering hos oss
Treåriga dotter kysser gravid mammas mage under fotografering

Gravidfotografering

Gravid Fotograf i Uppsala

Varje gravid kvinna vill ha den perfekta gravidfotograferingen med en kunnig och trygg gravidfotograf. Att föreviga dig och din växande mage, som bär ett nytt liv, är både spännande och viktigt. Med så många praktiska frågor inför den kommande tiden kanske gravidfotografering är det sista du tänker på. Men vi kan försäkra dig om att du och din familj kommer att uppskatta de magiska bilderna när barnet föds, något vi vet från vår erfarenhet.

Graviditeten är en gåva som förtjänar att firas, uppmärksammas och fotograferas med omsorg.

Vi älskar att fånga magin i din graviditet med vackra och minnesvärda bilder. Med vår erfarenhet och känsla för detaljer skapar vi unika fotografier som du och din familj kommer att älska för alltid.

Låt oss hjälpa dig att föreviga den vackra stunden när du bär ditt barn. Vi kommer se till att din graviditet blir en minnesvärd upplevelse som du kommer aldrig glömma. 

Gravidfotografering & Gravid Fotograf 

Gravidfotografering är en fotograferingsession som fokuserar på att fånga skönheten och glädjen i en kvinnas graviditet. Genom konstnärliga bilder dokumenteras den växande magen och den speciella stunden av förväntan inför det kommande barnets ankomst. Genom att använda olika fotograferingstekniker och kreativa idéer strävar vi som din gravid fotograf efter att skapa minnesvärda bilder som hyllar den unika tiden av graviditeten.

När du ska planera din gravidfotografering samt boka din gravid fotograf?

Vi skulle vilja rekommendera att planera gravidfotografering i slutet av din 7:e eller under den 8:e graviditetsmånaden. Under tredje trimestern kommer din mage att vara precis i rätt storlek. Vid den tidpunkten blir den stor och vacker, men inte så stor att det är svårt för dig att röra dig och byta position.

Vänta bara inte till sista minuten för att schemalägga din fotografering! Planera i förväg med oss och sätt igång i din kalender i god tid.

Vad kan du förvänta från oss som din gravid fotograf?

 • Bekväm och lyxig fotografering samt fin upplevelse från bilder.

 • Du får den stil av fotografering du vill ha

 • Har du svårt att bestämma stil och önskemål med fotograferingen tipsar vi gärna om stil, färger, posering med mer

 • Fotografering utom eller inomhus

 • Val och lån av klänningar, tyg och rekvisiter för fotografering

 • Välj dina favoritbilder från vårt online galleri

 • Noggrann och personlig redigering och retuschering av dina favoritbilder

 • Val av fotoprodukter som FOLIOBOX, FOTOALBUM eller FÖRSTORING

 • Vi ser till att hela processen från träff till leverans bilder går smidig och lätt för dig
  Att vara dig själv, känna dig glad och låta dig fyllas med lycka är hemligheterna för en perfekt fotografering. Vi kommer fånga magin och de viktigaste känslorna i livet..

Fotoaccessoarer för gravidfotografering

Rekvisita, Bakgrund och Ljussättning

Bakgrunden är ett personligt val; en gravidfotografering innebär vanligtvis att vara inomhus i studio eller utomhus i naturen beror på vädret, önskemål och planeringen. I vår studio har vi många olika vackra bakgrunder samt har du en bit vacker skog nära dig eller något annat otroligt naturskönt område som skulle göra den perfekta bakgrunden, så kommer vi gärna med vår utrustning och fotograferar dig.

Att fotograferas utomhus kan innebära lite bättre planering och anpassning då man vill passa på den vackraste ljusomständigheterna såsom innan solnedgång eller när det är lite molnig och ljuset är som mjukast.

Om du föredrar att använda rekvisita i vår studio eller hemma hos dig, så kommer vi vara glada att berätta mer om vilka klänningar, vilka färger skulle passa till din gravidfotografering. I vår sortiment finns det olika tyg och props och rekvisita i olika färgar och still som passar alla.

Ljussättning är den stora biten som avgör just vilken stil du önskar dig: lite mer dramatisk eller med mycket ljus och så lite skuggor som möjligt.

Garderoben

Du är jätte välkommen att ta med dina favorit mammaklänningar, och andra kläder. Vi har ett stort utbud av tyger i olika färger och accessoarer. Det finns till exempel:

 • Mjuka siden som är prefekt för att flöda (självklart har vi vindmaskin som gör att bilden väcker liv)

 • Delikat vit chiffong som främst används i fotografering av porträtt av gravida i helkropp

 • Vita, mjuka bomullen som är bra på att visa upp magen

 • Franska spetsen som gör ditt graviditetsporträtt så elegant och mjukt.

bottom of page
Trustpilot