top of page
Porträtt-på-familj-i-profil-med-yngsta-barn-som-tittar-i-kameran.jpg

Familjefotograf

Välkommen till Chaiko & Markstedt – Din Familjefotograf i Uppsala

Vill du föreviga ovärderlig kärlek och skapa minnen som varar livet ut? Vi är här för att hjälpa dig att stanna tiden och leverera magiska bilder som fångar varje ögonblick. Chaiko & Markstedt är din familjefotograf med en gedigen kunskap och lång erfarenhet inom fotografering och arbete med barn.

Du och alla dina nära och kära är hjärtligt välkomna till vår studio i Uppsala!

Kontakta oss för att berätta mer om dina önskemål och tankar. Vi erbjuder också möjligheten att fotografera er utomhus eller hemma hos er, om det passar bättre för er familj. Under en fotografering får ni inte bara vackra bilder utan även en mysig stund tillsammans som familj. Vid slutet av sessionen får ni bilder fyllda av kärlek och det viktigaste av allt - minnen som hela familjen kommer att återuppleva om och om igen.

Låt oss tillsammans skapa bilder som berättar er unika historia och fångar kärleken som binder er samman. Hos Chaiko & Markstedt strävar vi efter att göra varje fotografering till en magisk upplevelse där vi tillsammans skapar minnen för livet.

Klassisk eller kreativ familjefotografering ?

Klassiska familjefoto

Klassiska familjefoton eller porträtt är de traditionella representationerna där alla familjemedlemmar poserar tillsammans på en eller flera rader. Vissa kan betrakta det klassiska som gammaldags och lite tråkigt. Men när ni väljer att bli fotograferade av oss tar vi det klassiska till en helt ny nivå.

Vi tror på att förnya det traditionella och göra det till något som känns tidlöst och vackert. Genom att kombinera traditionella porträtt med vår kreativitet och expertis lyckas vi skapa bilder som inte bara fångar stunden utan också berättar er familjs unika historia.

Att skapa ett klassiskt porträtt av hög kvalitet kräver en extra insats från oss som era fotografer. Vi använder alla våra verktyg och kunskaper för att se till att ni kommer att älska ert familjeporträtt idag och även år framöver.

Låt oss fånga ögonblicken som ni kommer att vara stolta över att visa upp i generationer framöver. Hos oss är varje klassiskt porträtt en kärleksfull investering i era minnen och er familjs historia.

Kreativa & Moderna familjeporträtt

Begreppet kreativa och moderna familjebilder är i själva verket ganska subjektivt och saknar en fast definition. Trots detta strävar vi efter att ge dig som kund en föreställning om vad du kan förvänta dig av oss.

När vi talar om "kreativa" bilder handlar det om att skapa porträtt som är unika och otraditionella. Ett exempel på detta är det porträtt där varje medlem står med sin profil mot kameran, vilket ger en originell och annorlunda bildupplevelse.

En annan aspekt av kreativa och moderna bilder är att fånga familjens vardagliga rutiner och aktiviteter. Under våra fotograferingar ger vi lite vägledning och tips angående poseringar och ljusförhållanden, men vi strävar alltid efter att behålla en naturlig och avslappnad känsla. På så sätt kommer varje medlem på bilderna att framstå som genuina och avslappnade.

Vi är här för att skapa bilder som fångar den verkliga essensen av er familj och era unika relationer. Med vår kreativitet och expertis strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och leverera bilder som du kommer att älska och värdesätta under lång tid framöver.

bottom of page
Trustpilot