top of page
Porträtt-på-familj-i-profil-med-yngsta-barn-som-tittar-i-kameran.jpg

Familjefotografering

Skulle du vilja visa din familj ovärderlig kärlek och skapa minnen?

Vi är här för att hjälpa dig att stanna tiden och leverera magiska bilder. Chaiko & Markstedt är din familjefotograf med kunskap och lång erfarenhet inom fotografering och arbete med barn.

Du och alla dina nära och kära är välkomna till vår studio i Uppsala! Kontakta oss för att berätta mer om dina önskemål och tankar. Vi skulle absolut kunna fotografera er utomhus eller hemma hos er om det passar bättre. Under en fotografering får ni en mysig stund med familjen. Till slutet får ni bilder fyllda av kärlek och det viktigaste är minnen som hela familjen kommer att återuppleva.   

Klassisk eller kreativ familjefotografering ?

Klassiska familjefoto

Klassiska familjefoto eller porträtt är de traditionella porträtt där alla medlemmar framstår på en bild i en eller två eller flera rad. Visa kan tycka att klassiskt är gammalmodig och lite tråkig. Det är inte alls så när ni bli fotograferade hos oss. Vi tar klassisk på en annan nivå och påvisa alla våra kunder att ett klassisk porträtt är fortfarande en av de finaste familjefoto det finns. Självklart kräver det lite extra från oss som dina fotografer att det bli så. Vi använder alla våra redskap och kunskap så att ni älskar ert familjeporträtt i alla år framåt.

Kreativa & Moderna familjeporträtt

Kreativa och moderna familjebilder har inte riktigt något definition och är väldigt subjektiva. Vi skulle ändå försöka forma någon ide för dig som en kund på det du kan förvänta från oss. Ni vi säger "kreativa" då handlar de om något porträtt som inte något annat lik eller otraditionellt. Som exempel, har du säkert sett, det foto där alla medlemmar står med deras profil mot kameran.

Ett annat exempel på kreativa och moderna bilder är fotografering av en familj under dags rutiner och aktiviteter. Under fotograferingar brukar vi styra er lite  ändå och ge några tips angående poseringar eller bättre ljuskälla. På så sätt är alla medlemmar på bilder ser naturliga och avslappnade ut.

bottom of page
Trustpilot