top of page
Nyfödda barn sover med gosedjur och hjärtan under nyföddfotografering

Barn & Familj

Kreativ och Personlig Barn- och Familjefotograf för Unika Stunder

Vi älskar att skapa något extra speciellt och unikt för dig. Vi är din personliga barn- och familjefotograf – Chaiko & Markstedt.

Önskar ni att fånga ögonblicken med era nära och kära på ett unikt och minnesvärt sätt? Hos oss erbjuder vi en mångfald av fotograferingar som omfattar hela familjen, samtidigt som vi tar fram varje individuell familjemedlems unika personlighet.

Från nyfödda och barn till födelsedagar och barnkalas, samt speciella tillfällen som "Smash the Cake", dopceremonier, och familje- och syskonporträtt - vi täcker hela spektrumet av familjeminnen.

Vår mysiga fotoateljé är fylld med kreativa idéer och en rad rekvisita för att skapa den perfekta bildstämningen. Vi har även ett brett urval av handmålade bakgrunder i olika naturfärger och storlekar för att skapa den ultimata miljön för era bilder.

Välj den fotografering som bäst passar er nedan och kontakta oss för att skapa minnen för livet. Om ni inte hittar en fotografering som passar era specifika behov, tveka inte att kontakta oss så skräddarsyr vi en fotografering som är perfekt för just er. Hos oss är varje ögonblick värt att förevigas, och vi ser fram emot att hjälpa er att skapa tidlösa minnen tillsammans.

Välj gärna en rubrik du är intresserad av och följ länken. Du hittar mycket intressant information om relevant fotografering, bilder från våra tidigare sessioner samt mer information om oss som dina fotografer.

Nyföddprops

Vad erbjuder vi

Vilka fototjänster kan du hitta hos oss som din Barn & Familjefotograf 

Låt oss överraska dig och skapa oförglömliga minnen för dig och dina nära. Vi fotograferar små och stora familj i vår studio, hemma hos er eller utomhus i de unika miljöer. 

Fest för livet oavsett om den som dops är små eller stor. Vi är gärna med er och fångar de viktiga stunder av ert liv. Dopfotografering brukar ta 1-2 timmar med en del fina bilder att minnas. 

Missa inte att fånga stunder av dina barn som växer mycket fort. Låt oss därför föreviga de stunder som är värda allt i livet. Vi fotograferar barn i alla åldra från och med en månad.

Ettårs fotografering som ibland kallas för "Smash The Cake". Barnets allra första födelsedag som ska förevigas i värdefulla, varma och trevliga bilder.

Vi fotograferar nyfödda barn som är under 3 veckor gamla och har massor med fina kläder, tyg och rekvisita för att skapa något exceptionellt. Barn växer och förändras som snabbast under de första 14 dagarna av sitt liv, missa inte därför de värdefulla stunder.

Barnkalas fotografering är plats där är fullt med  genuine glädje, känslor och är dessutom super roligt. Vi fotograferar barnkalas inom & utomhus och ser till alla finaste stunder är med på bilder och att ni ha värdefulla och varma minne.

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering

bottom of page
Trustpilot