top of page
Nyfödda barn sover med gosedjur och hjärtan under nyföddfotografering

Barn & Familj

BARN- och FAMILJEFOTOGRAFERING

Vi älskar att skaffa något extra speciellt & individuellt

Vill ni ha exceptionella bilder och ovärderliga minnen med er nära och kära? Vi fotograferar hela familjen samtidigt som varje familjemedlem individuellt. Nyfödd- och barnfotografering, Födelsedag & Barnkalas, Smash the cake, Dop, Familj, & Syskonfotografering.

Vi har gott om kreativa idéer, mysig Fotoateljé med bästa rekvisita och massor av tillbehör.
Det finns dessutom flera fina handmålade bakgrunder i olika naturfärger och olika storlekar att välja mellan.

Välj fotografering som passar dig nedan och ta kontakt med oss så skaffar vi minne för livet. Finns det inte fotografering som passar just dig? -skriv gärna till oss så fixar vi det.

Välj gärna en rubrik du är intresserad av och följ länken. Du hittar mycket intressant information om relevant fotografering, bilder från våra tidigare sessioner samt mer information om oss som dina fotografer.

Nyföddprops

Vad erbjuder vi

Låt oss överraska dig och skapa oförglömliga minnen för dig och dina nära. Vi fotograferar små och stora familj i vår studio, hemma hos er eller utomhus i de unika miljöer. 

Fest för livet oavsett om den som dops är små eller stor. Vi är gärna med er och fångar de viktiga stunder av ert liv. Dopfotografering brukar ta 1-2 timmar med en del fina bilder att minnas. 

Missa inte att fånga stunder av dina barn som växer mycket fort. Låt oss därför föreviga de stunder som är värda allt i livet. Vi fotograferar barn i alla åldra från och med en månad.

Ettårs fotografering som ibland kallas för "Smash The Cake". Barnets allra första födelsedag som ska förevigas i värdefulla, varma och trevliga bilder.

Vi fotograferar nyfödda barn som är under 3 veckor gamla och har massor med fina kläder, tyg och rekvisita för att skapa något exceptionellt. Barn växer och förändras som snabbast under de första 14 dagarna av sitt liv, missa inte därför de värdefulla stunder.

Barnkalas fotografering är plats där är fullt med  genuine glädje, känslor och är dessutom super roligt. Vi fotograferar barnkalas inom & utomhus och ser till alla finaste stunder är med på bilder och att ni ha värdefulla och varma minne.

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering

bottom of page