top of page

Fotografering av Personal & Verksamhetsbilder & Eventfotografering var ni än är.

Vi erbjuder professionell fotografering av personal och verksamhet för att skapa visuellt tilltalande och autentiska bilder som speglar ert företags identitet. Med vår expertis fångar vi både formella porträtt och dynamiska arbetsmiljöer, vilket hjälper er att bygga ett starkt varumärke och engagera kunder.

Personalfotografering / Företagsporträtt - kvalitativ & konsistent fotografering

Vi skapar professionella företagsporträtt av era medarbetare som framhäver både personlighet och yrkeskompetens. Våra bilder hjälper er att stärka ert varumärke och förmedla ett positivt intryck

Vad är tematisk bild

Vilka företagsporträtt på personal erbjuder vi ?

Var fotograferar vi ?

I vår Studio

Vår moderna studio ligger 8 min bort med bil från Uppsala Centralstation och är fullt utrustad. Det finns olika bakgrunder som vi anpassar till just ditt behov och fotograferingens tema. Vi använder det bästa ljusutrustning. 

Utomhus

Utomhus fotografering önskas oftast men är mycket mer osäkert.

Att planera utomhusfotografering är nästan alltid en utmaning på grund av väder omständigheterna. Vi förbereder alltid en backup inomhus så att det finns alternativ om vädret inte skulle leverera.

Hos er

Hos er är det nog smidigast och bekvämt.

Vi ta med oss vår portabla utrustning och allt som behövs till er och hittar ett passande rum/sal för fotografering.

Dessutom har fotografering hos er en stor fördel då det finns möjlighet att skaffa tematisk bild som visar er verksamhet t.ex. en arkitekt som är på byggområde eller tandläkare i sin omgivning

Begär en offert / Kontakta oss

Verksamhetsbilder

Verksamhetsbilder och vad erbjuder vi ?

Verksamhetsbilder är visuellt innehåll där fokus ligger på att visa företagets aktivitet och verksamhet på ett visuellt sätt. Vi hjälper er att understryka det ni tycker är viktigaste i verksamheten för er samt för era potentiella kunder och framtida anställda. 

Vi fotograferar personalen i sin roll vid sina arbetsplatser, under fikapaus och utomhus. 

Verksamhetsbilder visar vad ditt företag gör och hur ni arbetar. 

Alltid individuellt

Alla företag har olika behov av bilder. Ibland behöver man skapa en helt ny bildbank att använda i marknadsföring, social media, hemsida mm. Ibland vill man uppdatera webbsida eller behöver bara en personalbild. För att räta ut vilka behov ditt företag har, träffas vi  gärna med er för att gå igenom era önskemål. Då kan ni berätta mer om varumärke och vad bildernas syfte är. Tillsammans bygger vi en plan på hur vi ska uppnå detta. Kontakta oss för att boka tid. 
 

Eventfotografering – låt oss fånga er aktivitet på bästa sätt

Med vår eventfotografering säkerställer vi att er aktivitet fångas på bästa möjliga sätt. Vi skapar minnesvärda och professionella bilder som verkligen speglar energin och dynamiken i ert evenemang.

Eventfotografering och vad erbjuder vi ?

Vi erbjuder omfattande eventfotograferingstjänster som täcker alla typer av företagsevenemang, från konferenser och seminarier till företagsfester och produktlanseringar. Vårt mål är att fånga essensen av ert evenemang och skapa bilder som speglar både detaljerna och den övergripande atmosfären.

Här är vad vi kan erbjuda:

 • Dokumentation av Evenemanget
  Vi dokumenterar hela evenemanget från början till slut, inklusive talare, deltagare, viktiga ögonblick och detaljer som gör ert evenemang unikt. Våra bilder hjälper er att bevara minnen och dela dem med en bredare publik.

 • Kreativa Detaljbilder
  Vi fokuserar på att fånga de små detaljerna som gör skillnad, som dekorationer, presentationer och interaktioner. Dessa bilder bidrar till en fullständig och engagerande visuell berättelse.

 • Snabb Leverans
  Vi förstår vikten av att snabbt få tillgång till bilderna från ert evenemang. Därför erbjuder vi snabb leverans av redigerade bilder så att ni kan använda dem i er marknadsföring och kommunikation.

 • Flexibilitet och Anpassning
  Vi anpassar vår tjänst efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni behöver bilder för sociala medier, tryckmaterial eller företagswebbplatsen, ser vi till att ni får det ni behöver.

 • Högkvalitativ Bildredigering
  Alla våra bilder genomgår noggrann redigering för att säkerställa att de håller högsta kvalitet. Vi ser till att varje bild är skarp, välbalanserad och professionell.

 • Erfarenhet och Kunskap
  Med många års erfarenhet inom eventfotografering förstår vi vikten av att vara diskreta och flexibla, samtidigt som vi fångar alla viktiga ögonblick. Vårt team har den kunskap och kompetens som krävs för att leverera bilder av högsta kvalitet.

Förberedelse inför personalfotografering:

 • På första mötet pratar vi om era önskemål och företagsstil.

 • Vi bestämmer en plats, dag och tid för personalfotografering. 

 • Ansvarig person bör i god tid informerat personalen att alla ska fotograferas (vilken dag och tid).

 • Informera personalen innan i god tid vilken klädsel de kommer bära.

 • Vi rekommenderar att ha strukna och rena kläder.

 • Vänligen ta med ett eller två ombyten kläder/skjortor i fall vi måste ta fler bilder.

 • En långärmad tröja ser nästan alltid snyggare ut än en t-shirt, men om företaget skulle vilja ha bilder på alla anställda i liknande t-shirt med tex eget varumärke - det blir absolut bra.  

 • Ta vänligen med din hårborste. Det blir lättare att fixa håret framför kameran om det behövs. 

 • Det är viktigt för oss att förstå vad bilderna ska användas till (format/storlek)?  

Vår bästa tips och råd för att förbereda innan din porträttfotografering

Genom år av porträttfotografering har vi samlat de viktigaste tips och råd åt våra kunder som underlättar att förberedda sig innan fotograferingen. Vi tipsar om till exempel val av kläder, accessoarer, smink och mycket mer. Läs gärna hela artikel om tips och råd för bästa porträttbild här

Mest ställda frågor innan och under porträtfotografering

Vi har dessutom publicerat de vanligaste svar på mest ställda frågor som uppstår innan eller under fotosession. Ni kan läsa alla frågor och svar på vår dedikerat sida här.

Extra tillägg

Våra kunder om oss:

Tack för att ni fångade känslan från vårt bröllop med fantastiskt fina foton!! Så härliga personer och vi upplevde en genuin vilja att göra ett bra jobb. Rekommenderas varmt.

Eric Ramenblad

bottom of page