top of page
HÄFTIGT
Brud dansar mitt i dansploen omring av alla gäster.jpg

Passionerad Bröllopsfotograf i Uppsala,
hela Sverige och världen runt

Äventyret börjar här – var med oss

Brud förberedelser inför bröllop
Först och Främst
GRATTIS !

Drömmer du om:

- unika bröllopsbilder med en touch av din vision.
- avslappnad fotografering.
- personlig bröllopsfotograf.

Du är på rätt plats!

Hos oss som din bröllopsfotograf i Uppsala och hela Sverige finns det ingen oro eller otrygghet, bara tillit, nöje och era eleganta minnen. 

HÄMTA VÅR BRÖLLOPS CHECKLISTA

En bröllopschecklista är avgörande för att planera det perfekta bröllopet! Den organiserar uppgifter, minskar stress och ser till att inget glöms. Genom att bocka av varje punkt håller du koll på budgeten och kan njuta av planeringen. Checklista är enkel att följa och gör planeringen både lättare och roligare!

Hej och Varmt Välkommen 

Vi är bröllopsfotograf i Uppsala och hela Sverige Yura & Lena, och tillsammans utgör vi Chaiko & Markstedt Photography. Som ett par gör vi många saker tillsammans, men det vi älskar mest är att fånga ögonblick och berätta historien om er bästa dag på ett konstnärligt sätt och ge er ett oförglömligt minne.

Vi strävar efter att fånga de spontana, oväntade ögonblicken som uppstår naturligt och avslöjar den verkliga andan i er relation.

Vi tror på att kombinera tidlös elegans med en modern och fräsch synvinkel. Från klassiska poser till kreativa vinklar är vårt mål att leverera en samling bilder som står emot tidens prövningar samtidigt som de speglar er individualitet.

Bröllopsfotograf i Uppsala men reser världen över

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Fotografer Lena & Yura - Chaiko & Markstedt_edited.png

Evigt älskade bröllopsbilder

Alltid tekniskt och konstnärligt välutförda bröllopsbilder du kommer älska för alltid.

LOVE NOTES

Nygiftapar belyst med blixt i en pakreringshus.jpg
"This was the best and lossless compression of our memories and something that always recall true happiness and love.
Thank you beyond! This was the best investment on our day"

Joel & Gisem

ÄR VI RÄTT BRÖLLOPSFOTOGRAF FÖR DIG ?

Precis som andra fotografer har vi en stil och vision i vår fotografering. Vår fotofilosofi är enkel: känslosamma bilder som aldrig åldras och som utgör ett oförglömligt minne av er viktigaste dag.
Här nedan har vi samlat de viktigaste punkterna som beskriver vår stil samt vad du alltid kan förvänta dig av oss som din bröllopsfotograf i Uppsala och världen över.

Konstnärlig & Kreativ

Ett mer konstnärligt tillvägagångssätt med redigering och komposition används. Vi använder ibland ovanliga vinklar, ljussättning, unika platser eller andra tekniker för att skapa unika och konstnärliga bilder. Läs gärna mer om vår vision och stil längre ner eller klicka på länken.

Lifestyle-fotografi vs Poserat:

Stort fokus i vår bröllopsfotograferingsstil ligger på att fånga paret i avslappnade och vardagliga situationer för att skapa en känsla av autenticitet och närhet.

Dock älskar vi lika mycket att skapa konstnärligt arrangerade porträtt. Då fotograferar vi paret och brudgummen i regisserade inställningar och använder oss ofta av vackert ljus och estetiska kompositioner.

Naturlig Ljusfotografi & Extra ljusa källor

"Vi använder huvudsakligen naturligt solljus. Genom att placera objekten på rätt sätt skapar vi mjuka och romantiska bilder med naturlig ljussättning.

Dessutom tar vi alltid med oss några extra ljuskällor för att skapa lite mer karaktär och känsla i bilderna."

Minimalistisk Fotografi:

Vi fokuserar på enkelhet och rena linjer, och använder ofta negativt utrymme för att skapa dramatik och ge en modern och elegant känsla.

Vår passion med bröllopsfotografering

Vår passion för att fotografera bröllop går utöver att bara dokumentera ögonblick. Det handlar om att skapa en tidlös och individuell upplevelse för varje par.

Vår kärlek till fotografi spirade från en djup fascination för att fånga ögonblickens skönhet och den kraft de har att berätta en historia. Det handlar inte bara om konsten att fånga det vackra och äkta i varje ögonblick, utan också om att vara en del av en så intim och kärleksfull stund i människors liv.

Varje bröllop är en unik symfoni av känslor och ögonblick, och bakom kameran finns en livshistoria som smälter samman med varje bild. Vi är där för dig som trogna bröllopsfotograf i Uppsala och hela Sverige.

Redigering

Vi använder inte samma filter för alla bilder utan redigerar varje bild individuellt. Generellt sett tenderar vi att mjuka upp tonerna på de starkaste färgerna i bilderna. Till exempel ger vi den gröna färgen ett mjukare utseende för att skapa en nyans som liknar eukalyptusgrönt.

Genom denna metod blir både färgerna och bilderna tidlösa och håller sig trendiga under alla år framöver.

Landskap & Porträtt bakgrund

Vår bakgrund och erfarenhet började inom landskaps- och porträttfotografering. Idag använder vi den kunskapen och integrerar den i bröllopsfotografering. Om du vill veta mer om detta beskriver vi det mer detaljerat längre ner.

VÅR FOTOFILOSOFI & STIL

DIN VISION & STIL

Vi tar oss tid att lyssna och förstå parets önskemål för att skapa bilder som återspeglar er personlighet. 

Brudgum med bäst man i bakgrunden
Närmare bild på brudparet som står nära och håller varandra
Utsikt från organen ned på en brudpar som står vid altar under kyrklig bröllop
Brudpars känslosam dans mitt i festen på Kastellhomen.jpg

Varför Chaiko & Markstedt som din bröllopsfotograf

Ni får alltid 2 fotografer på ert bröllop

Vi arbetar i par vilket enligt oss och de flesta bröllopsfotografer är en måste under bröllopsfotografering. Varför det skulle du fråga ? - svaret är enkel, när man är ensam bortprioriterar man viktiga stunder för att man helt enkelt inte hinner med dem. Det är ju fysiskt omöjligt att vara på två olika platser samtidigt.

En del av bröllopsfotografer använder hjälp av en assistent med poseringar, koordination, fotografering från olika vinklar, ljus hållning och annat. Vi använder varandras hjälp när vi behöver , och det funkar riktigt bra.

Vi är bröllopsfotografer med huvudprinciper i arbetet som är på hög servicenivå, ansvar, punktlighet, sällskaplighet och kreativitet.

Därför är det naturligtvis mycket viktigt att lita på en professionell fotograf för att inte missa bröllopsdagens vackraste stunder.