top of page
Bröllop omslagsbild

Bröllop

VISUELL
BERÄTTELSE
AV DIN KÄRLEKHISTORIA

 

Grattis och välkomna! Vi, Yura och Lena har fotograferat vackra bröllop i Sverige i tre år.  Även om vi är "dokumentära" bröllopsfotografer, älskar vi att göra några vackra konstbilder längs vägen. Det viktigaste för oss och förhoppningsvis även för dig är att vi gör allt detta diskret.

 

Ni är absolut i säkra händer när det gäller magiska stunder och känslosamma ögonblick som vi älskar att fånga. Det här är de som du kommer att uppskatta mest och som verkligen berättar historien om din stora dag. 

 

 

Den speciella och unika dagen då ni och era nära och kära är på en känslomässig topp hela dagen. Bröllopsdagen är den viktigaste högtidliga händelsen, ett koncentrat av känslor som är viktigt att säkerhetskopiera med foton. Därför är det naturligtvis mycket viktigt att lita på en professionell fotograf för att inte missa bröllopsdagens vackraste stunder. 

 

Eftersom vi jobbar i par,  är det lättare att hinna fotografera er och era kära gäster samtidigt för att inte missa de viktigaste ögonblicken. Vi är fotografer med huvudprinciper i arbetet som är på hög servicenivå, ansvar, punktlighet, sällskaplighet och kreativitet

logo_black.png
bottom of page