top of page
Bröllop omslagsbild

Bröllopsfotografering

Vi fotograferar värdefulla stunder och detaljer fulla av kärlek, ljus & värme i en genuin kärleksberättelse. Vårt fokus ligger på autentiska känslor i dokumentär stil.
Vi är bröllopsfotografer med huvudprinciper i arbetet som är på hög servicenivå, ansvar, punktlighet, kvalité, elegans och kreativitet.

Erfarna bröllopsfotografer

Vi har jobbat med bröllopsfotografering i över fem år. Under tiden har vi haft ära att fotografera en hel del av små och stora bröllop inom Sverige samt utomlands. Vi förbereder och planerar vårt fotografering mycket noggrant och har alltid backup på en backupsplan. Att utforska och hitta de finaste platser att fotografera er under bröllopet är vår rutin och en måste. som vi gör väl innan den stora dagen. För att fota bröllop använder vi 4 kameror, minst 6 ljusstarka objektiv, en drönare och den del av bärbar ljuskällor och ljusformare. Varje kamera säkerhetskopierar bilder på 2 olika minneskort. Efter bröllop förvarar vi era bilder på en säker server där alla filer speglas på 2 hårddiskar. Allt detta för att inget kan äventyra de värdefulla bilder från er stora dag. Med oss är ni i absolut i säkra händer. Därför är det naturligtvis mycket viktigt att lita på en professionell fotograf.

Unika bilder

Det som gör våra bilder unika är att vi inte återskapar samma bilder och kompositioner från bröllop till bröllop utan ser på varje bröllop individuellt. Vi provar på olika perspektiv för att understryka stunder, vi leker med färger och har goda källor för att få inspiration och idéer för ert bröllop. 

Som ni har kanske redan fått veta att vi alltid fotograferar tillsammans, och vi tycker det är en måste för varje bröllop oavsett av storlek. Ni kanske då funderar om vi har olika stilar och hur funkar med det ? Vår stil är något annorlunda från varandra även om det ofta inte gå att säga vem av oss har tagit den eller andra bilden. Det påverkar inte vårt jobb negativt utan tvärtom det gör det mer hel och våra bilder unika. Vi älskar varandra sätt att fånga stunder.

Det viktigaste dock är att vi båda strävar efter nytt, intressant och utmanande med våra bilder.

Autentiska känslor i dokumentär stil

Vi beskriver vår fotografering stil som reportage och fotojournalistik. Vad innebär det ? - det vi vill säga med det att vårt fokus ligger på att fånga genuina och spontana stunder fulla av känslor i visuell tidslinje eller dokumentär fotoberättelse. Det viktigt för oss och förhoppningsvist även för er att vi gör allt detta ganska diskret och inte gör er obekväma.

Även om vi är bröllopsfotografer med reportage stil vi älskar att skapa vackra konstbilder längs vägen. Vi älskar att posera er och skapa känsla och särskilt stämning i bilder. För det kan vi ofta använda av vårt bärbart ljus och de prylar och utrustning vi har. Allt det för att åstadkomma något extravagant, elegant och speciellt.

Alltid 2 fotografer på ert bröllop

Vi arbetar i par vilket enligt oss och de flesta bröllopsfotografer är en måste under bröllopsfotografering. Varför det skulle du fråga ? - svaret är enkel, när man är ensam bortprioriterar man viktiga stunder för att man helt enkelt inte hinner med dem. Det är ju fysiskt omöjligt att vara på två olika platser samtidigt.

En del av bröllopsfotografer använder hjälp av en assistent med poseringar, koordination, fotografering från olika vinklar, ljus hållning och annat. Vi använder varandras hjälp när vi behöver , och det funkar riktigt bra.

Vi är bröllopsfotografer med huvudprinciper i arbetet som är på hög servicenivå, ansvar, punktlighet, sällskaplighet och kreativitet.

Därför är det naturligtvis mycket viktigt att lita på en professionell fotograf för att inte missa bröllopsdagens vackraste stunder.

VISUELL
BERÄTTELSE
AV DIN KÄRLEKHISTORIA

Chaiko&Markstedt Photography logo
My Wedding logotyp
bottom of page
Trustpilot