top of page

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Behöver ni professionella bilder samt porträtt på era anställda för uppdatering av hemsida eller företagets pressarkiv? 

Skulle ni vilja öka företagets synbarheten som leder till nya potentiella kunder och framtida kollegor? 

Vi stärker ert varumärke genom visuella kommunikationen där ert budskap når målgruppen.

Vi hjälper gärna med bildberättelse, en serie av sammansatta bilder som ska användas till webbsida, sociala medier och visar upp er verksamhet.

Välkommen till vår fullt utrustade studio i Uppsala, eller på ert kontor beroende på era önskemål. 

Digitala retuscherade bilder levereras till er i format som passar er: webbanvändning eller kanske redo för tryck i alla format.

Välkomna era nya medarbetare med en professionell fotografering/uppdatering av profilbild/personalporträtt som skulle passa just ert företagsprofil.  Vi levererar konsekvent kvalité oavsett tiden mellan fotograferingar. 

Behöver ni visa upp er verksamhet/arbetsplats? Vi skapar lämpligaste miljöbilder för er och era kunder.

Vi skapar iögonfallande bilder på dina produkter, utrustning och detaljer som som hjälper signifikant att öka dina försäljningar. Fotografering av dina produkter sker i vår Fotoateljé eller där det är lämpligt och passar produkt syfte.

Vi fotograferar och filmar från luften och erbjuder högupplösta bilder och video upp till 4K. Självklart har vi drönarekort. Kontakta gärna oss för mer information. 

Varför ska du har oss som din företagsfotograf

Professionalism och tillförlighet

Huvudprinciper i vårt arbetet är på kundnöjdhet, hög servicenivå, ansvar, punktlighet och kreativitet. Det finns nämligen inget som är prioriteras högre än att uppfylla kundensönskemål på ett effektivt sätt. Vi arbetar hårt på att förbättra våra rutiner så att ni som kunder upplever oss som mycket tillförlitligt positiv, och effektiv partner.

Kunniga och Erfarna Fotografer

En del av vår kunskap kommer från fotograf utbildning. Det största biten kommer dock från workshops, praktik och egen erfarenhet. Vi står aldrig på plats utan utvecklas i ständig takt. För oss som fotografer är det mycket viktigt att du som kund får slutprodukt som du är nöjd med samt som passar in i er företag och verksamhetsprofil. Att utforska och förstår företagsprofil är en grundsten i lyckat projekt och nöjd kund. Vi ser nämligen till att bildinnehåll som levereras är det ni behöver samt att det passar er ändamål.

Fotoatelje i Uppsala stad

Vi har fullutrustad  Fotoateljé som ligger väst om Uppsala och är bara 5-8 min bort med bill eller 20-25 minuter promenad från Uppsala centrum. Fotostudion passa utmärkt om ni skulle komma in för porträttfotografering eller har kanske en produkt som skulle fotograferas för specifik syfte. Dessutom är det perfekt plats att träffas och lära känna varandra samt diskutera lite potentiell projekt. Vägbeskrivningar hittar ni här kartor och riktningar hittar ni här.

Exempel på olika typer av porträtt på anställda med olika ljusättningar och bakgrunder

Fotograf studio uppsala | Barn fotografering | Nyföddfotografering uppsala stockholm | Bröllop fotograf uppsala stockholm | Personalfotografering

bottom of page
Trustpilot