top of page

Bröllopsfotografering paket

Varje bröllop är individuellt och personligt, därför är våra paket anpassningsbara.
Du kan alltid använda de 3 olika paket som en start eller riktlinje. Berätta gärna för oss hur du vill ha det.

Vilket passar dig ?

Skulle du vilja veta mer om varje paket ? Följ med oss, här nere finns en detaljerad beskrivning av varje alternativ.

Lite mer om våra paket:

VIGSEL

Vigselfotografering  är en period innan, under och efter ni officiellt gift er i kyrka, stadshus eller kanske ute vid havet. Vi är med er under de viktigaste stunder och ser till att dokumentera känslor, plats med detaljer samt de nära och kära som kom för att dela dagen med er. Fotografering börjar innan vigseln, när brudparet och gästerna börjar komma på plats. Parfotografering är något att undvika innan vigsel då  ni lär vara rätt stressade och fokuserade. Vi lämnar er i fred och fotograferar i smyg istället för de känslor av nervositet är värdefulla för oss som bygger er historia. Efter vigsel fångar vi gärna riskastning och gruppbilder. När ni har landat lite brukar vi låna paret för att skaffa lite mer intima och fina porträtt på er.

HALVDAG

Om vi skulle kunna ge ett råd till brudparet så skulle vi rekommendera att boka minst en halvdag för sitt bröllop. Förberedelser eller festen med brudparets första valsen är något som är svårt att hinna med på 2-3 timmar. Halvdag fotografering är därför ett bra val om man inte vill missa något av dem. Ni väljer om ni vill ha oss när ni är på varsin plats gör er redo för vigsel. Annan alternativ är att vi stannar efter vigsel för en fest och den första dansen. Bilder som kommer från förberedelser eller fest/solnedgångsfoto är de bilder som omtycks mest och är alltid en stor succé  bland brudpar. 

HELDAG

Heldag fotografering är något ni aldrig kommer ångra. Vi är med er från början till slut. Förberedelser, Vigsel, Mingel, Middag, Solnedgångfotografering och självklart festen med den första brudparvalsen. Viktigaste dagen  av era liv i en oförglömlig bildberättelse. Visst är alla detaljer från blommor, mat och tårta i ett bröllop är viktiga men att fånga autentiska minnesstunder är ändå viktigast enligt oss.

Önskar du något speciellt som passar just dig ?

Fyll gärna i en formulär nere och berätta hur du vill ha ditt bröllop så återkommer vi med det som passar just dig

Begär en offert

Har du en idé på hur du vill har fotograferingen så skulle vi ber er att beskriva önskemål med uppskattade tider så återkommer vi med ett prisförslag

Hur hittade du oss ?
bottom of page
Trustpilot