top of page

Prislista för Bröllopsfotografering

Varje bröllop är individuellt och personligt, därför är våra paket anpassningsbara.
Du kan alltid använda de olika paket som en start eller riktlinje. Berätta gärna för oss hur du vill ha det.

HÖGSÄSONG

mAJ - SEPTEMBER

LÅGSÄSONG

OKTOBER - APRIL

Vilket passar dig ?

Skulle du vilja veta mer om varje paket ? Följ med oss, här nere finns en detaljerad beskrivning av varje alternativ.

Lite mer om våra paket:

VIGSEL

Vigselfotografering är en period som sträcker sig från före, under och efter ni officiellt gifter er, oavsett om det sker i en kyrka, på stadshuset eller kanske vid havet. Vi är med er under de viktigaste stunderna och ser till att dokumentera känslor, platser med detaljer samt de nära och kära som kommit för att dela dagen med er. Fotograferingen börjar innan vigseln, när brudparet och gästerna börjar anlända. Parfotografering är något vi undviker före vigseln då ni troligtvis kommer att vara rätt stressade och fokuserade. Vi låter er vara ifred och tar istället diskreta bilder, då de känslorna av nervositet är värdefulla för oss och bidrar till att bygga er historia. Efter vigseln fångar vi gärna ris­kastningen och tar gruppbilder. När ni har hunnit landa lite brukar vi be paret att posera för lite mer intima och vackra porträtt.

ROMANTISK

Vårt 4-timmars romantiska fotograferingspaket är utformat för par som vill ha en förtrollande och intim täckning av sina viktigaste ögonblick. Vi fokuserar på att fånga de djupt personliga och kärleksfulla stunderna under er ceremoni och mottagning/förberedelser. Varje ögonblick är viktigt, och vi är här för att säkerställa att era minnen blir levande för alltid. Romantisk fotografering är därför ett utmärkt val för dem som inte vill missa något.

Dessutom kan ni välja om ni vill att vi ska vara med när ni förbereder er för vigseln på varsin plats. Ett annat alternativ är att vi stannar kvar efter vigseln för att dokumentera festen och den första dansen.

Bilder som tas under förberedelserna eller festen, samt solnedgångsfoton, är de mest omtyckta och blir alltid en stor succé bland brudparet.

ELEGANT

Vårt Elegans bröllopsfotograferingspaket är skräddarsytt för par som vill ha en omfattande täckning av sin bröllopsdag. Oavsett om ni önskar fånga de första nervösa ögonblicken på morgonen eller de glädjefyllda stunderna på dansgolvet på kvällen, så bestämmer ni. Vi förstår vikten av att fånga varje ögonblick av er speciella dag och skapa minnen som varar livet ut.

Med vårt 8-timmars bröllopsfotograferingspaket kan ni vara säkra på att er bröllopsdag kommer att fångas på ett autentiskt och kärleksfullt sätt. Låt oss vara era ögon under dagen och skapa bilder som ni kommer att värdera för evigt. Kontakta oss idag för att boka ert bröllopsfotograferingspaket och låt oss vara en del av er fantastiska resa mot äktenskapet.

HELA KÄRLEKSHISTORIA

Vår heldagstjänst är skapad för de par som vill att varje ögonblick av deras speciella dag ska fångas på bild, från de tidiga förberedelserna till det sista danssteget på bröllopsfesten, i en oförglömlig bildberättelse. Vi förstår att er bröllopsdag är en av de mest minnesvärda dagarna i ert liv, och vi är här för att säkerställa att inget ögonblick går förlorat.

Med vårt heldagspaket kan ni vara säkra på att varje ögonblick av er bröllopsdag är fångat i en serie vackra och meningsfulla bilder. Vi är dedikerade till att skapa bilder som inte bara dokumenterar ert bröllop utan som också berättar er unika kärlekshistoria. Kontakta oss idag för att boka vårt heldagspaket och låt oss vara en del av er speciella dag.

Önskar du något speciellt som passar just dig ?

Fyll gärna i en formulär nere och berätta hur du vill ha ditt bröllop så återkommer vi med det som passar just dig

Begär en offert

Har du en idé på hur du vill har fotograferingen så skulle vi ber er att beskriva önskemål med uppskattade tider så återkommer vi med ett prisförslag

Hur hittade du oss ?
bottom of page
Trustpilot